Jugović lako protiv Crvenke

KAĆ: Jugović nije imao nikakvih problema da trijumfuje protiv Crvenke u 26. kolu Superlige, o čemu svedoči i konačna razlika od 11 golova – 35:24.

 

Od samog početka susreta u kaćkoj dvorani „Hram“, izabranici Vladana Jordovića nametnuli su svoju igru, a gosti su samo u dva navrata, sa igračem više u finišu prvog dela igre, uspevali da se primaknu na gol zaostatka.

Meč je odlučen početkom drugog poluvremena, kada je Crvenčanima potpuno zakazao napad, čemu je značajno doprineo i sjajni golman Jugovića Bojan Perović.

Prednost se uvećavala iz minuta u minut, a šef struke Jugovića i pomoćnik selektora naše reprezentacije rotacijom svih igrača držao je visok tempo igre svoje ekipe.

Najzaslužniji za ubedljivu pobedu Kaćana bio je bivši internacionalac Vujadinović, koji je postigao 9 golova. U ekipi Crvenke bolji od ostalih bio Prole koji se osam puta upisao u listu strelaca.

Kuriozitet susreta Jugović – Crvenka bila je i činjenica da je odigran na dan kada su Kaćani ostvarili najveći uspeh u istoriji kluba – osvojili međunarodni Kup Izazivača.

Svi u klubu se nadaju da ova generacija može do novog trofeja. Prvu priliku imaće na završnom turniru nacionalnog kupa, koji će biti održan u Boru, 19. i 20. maja.

Kliknite ovde da biste videli vest u celini na sajtu rtv.rs »

Autor: Redakcija
Datum: 28, 04, 2012.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *