Titel – prijava ekipa za Radničke sportske igre

TITEL: U okviru aktivnosti Sport za sve, Povereništvo Saveza samostalnih sindikata za opštinu Titel i ove godine organizuje Turnir u malom fudbalu u okviru Radničko-sportskih igara.

Pravo učešća na Radničkim sportskim igrama imaju lica koja su radno angažovana na teritoriji opštine Titel. Pravo učešća imaju i lica koja obavljaju samostalnu delatnost, kao i vlasnici i članovi poljoprivrednih gazdinstava. Radi postizanja masovnosti, ove godine (koja nije kvalifikaciona za takmičenja u okviru SORV) omogućava se učešće rekreativcima sa područja susednih opština. Učešće nije dozvoljeno samo registrovanim sportistima u sportovima sa loptom (izuzev starijim od 35 godina). Preduzeća – ustanove mogu se udruživati radi zajedničkog nastupa.

Prijavljivanje je moguće samo na obrascu Prijave-Izjave, uz uplatu kotizacije od 4.000,00 dinara za ekipe čija preduzeća – ustanove plaćaju članarinu Povereništvu Saveza samostalnih sindikata za opštinu Titel, odnosno 7.000,00 za ostale, na račun Saveza sindikata opštine Titel 160-42102-64 kod banke Intesa, ili u gotovini.

Za preuzimanje Obrasca Prijave-Izjave, kao i za sve dodatne informacije možete se obratiti Tomislavu Stajiću na broj telefona 063/544-376.

Prijave se mogu podneti do četvrtka 26. aprila 2012. godine.

Autor: Redakcija
Datum: 20, 04, 2012.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *