Novi mobilijari na Tisi

TITEL: JVP „Vode Vojvodine“ obezbedilo je još tri nova kompleta mobilijara i tri drvene kante za smeće koji su postavljeni u Titelu, na drugom platou uz reku Tisu.

 

         Projektom „Voda za život“ koji realizuju JVP „Vode Vojvodine“, prošle sezone postavljena su tri drvena mobilijara u Titelu, na drugom platou uz reku Tisu. Drveni elementi koji se postavljaju na obale kanala i reka u saglasju su sa životnom sredinom, čijem očuvanju JVP „Vode Vojvodine“ pridaju velik značaj. Namera je da se i kroz ovakve projekte i na ovakav način uređenja obale podstakne održivo korišćenje vodnih resursa, nautički i eko turizam.

        Na opšte zadovoljstvo mobilijari su očuvani i neoštećeni dočekali novu sezonu, a radnici JP „Titelski breg“ uredili su plato i lakirali postavljene mobilijare.

 


        Ove godine JVP „Vode Vojvodine“ obezbedilo je još tri nova kompleta mobilijara i tri drvene kante za smeće. Uz trud i saradnju JP „Titelski breg“ i JKP „Komunalac“, danas je uređen drugi plato na reci Tisi i spreman je za ljubitelje prirode. Narednih nedelja, na platou su planirani različiti sadržaji namenjeni deci i mladima, od volonterskih akcija uređenja priobalja do umetničkih i ekoloških radionica.

Autor: Aleksandra Nikolić
Datum: 20, 04, 2012.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *