Teško ranjena upravnica pošte u pljački u Novom Sadu

NOVI SAD: U oružanoj pljački Pošte u Ulici Narodnog fronta 47 u Novom Sadu došlo je do pucnjave u kojoj je teško ranjena upravnica pošte G.Š.T. iz Čuruga rođena 1964. godine.

 

Kako saznaje Radio-televizija Vojvodine, ekipe hitne pomoći brzo su stigle na mesto nesreće, a povređena G.Š.T. je zbog prostrelne rane abdomena prebačena u Urgentni centar i u toku operacija.
Oružanu pljačku oko 11 časova prema još nepotvrđenim informacijama izveo je jedan napadač.
On je ispalio tri hica u šaltersko staklo od kojih je jedan pogodio upravnicu pošte.
Reč je o mlađem muškarcu koji se bežeći sa mesta zločina presvukao kod obližnje zgrade.
Nadležno tužilaštvo kvalifikovalo je ovaj događaj kao teško ubistvo u pokušaju, a policija intenzivno traga za napadačem, starim između 25-30 godina, visokim oko 165 cm, kratke crne kose, saopštila je Policijska uprava u Novom Sadu.

Novosadska Policijska uprava poziva građane koji prepoznaju osumnjičenog da se jave na broj telefona 064/892- 4055.

U toku pljačke, aktiviran je tihi alarm, pa je na lice mesta ubrzo došla i policija.
Ni pošta ni MUP još nisu saopštili koliko je novca odneto, a kako je ekipa RTV mogla da se uveri, apoeni novčanica ostali su rasuti po celoj ekspozituri.
Nakon obavljenog uviđaja koji je još uvek u toku, biće saopšteno više detelja. Inače, ovo je peta pljačka pošte u Narodnog fronta 47.

Operisana ranjena upravnica pošte

Upravnica pošte G. S. T. (48) iz Čuruga, koja je teško ranjena u pljački pošte, operisana je i smeštena je na intenzivnu negu Urgentnog centra u Novom Sadu, kazala je agenciji Beta portparolka Kliničkog centra Vojvodine Jelena Jurišin.
Ona je operisana a njeno zdravstveno stanje je i dalje neizvesno, s obzirom da su rane opasne po život, kazala je Jelena Jurišin.

Kliknite ovde da biste videli vest u celini na sajtu rtv.rs »

Autor: Redakcija
Datum: 20, 04, 2012.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *