Priznanja džudo saveza Vojvodine

TEMERIN: U Kikindi je obeleženo pet i po decenija džudo sporta u Vojvodini. Među nagrađenim pojedincima su dve džudistkinje iz Temerina, Radmila Perišić i Snežana Delibašić. Zahvalnicu Džudo saveza Vojvodine dobio je Đuro Milojević, koji je osamdesetih godina prošlog veka bio predsednik vojvođanskog džudo saveza.

Večeras u 20 časova ŽRK Temerin dočekuje ekipu Pančeva, a RK Mladost-TSK u nedelju u 20 časova dočekuje Jagodinu, poslednjeplasirani tim Prve lige Srbije u rukometu.
U velikoj dvorani SC u Temerinu u nedelju od 10 časova organizuje se otvoreno prvenstvo Temerina u stonom tenisu.
Posle pet prolećnih pobeda fudbaleri Sloge iz Temerina poraženi su od lidera Srpske lige – grupa Vojvodina, Radničkog u Novoj Pazovi 2:0. Valja istaći da je golman Đurikin odbranio penal koji su imali domaćini. Nakon dva gostovanja Sloga sutra u 16 časova dočekuje ekipu Dunava iz Starih Banovaca.
Ekipa Mladosti iz Bačkog Jarka bila je u subotu i sredu domaćin. Savladala je ČSK sa 3:0 i Veternik 2:1, i sa mnogo optimizma mlada ekipa putuje u Lazarevo.
Fudbaleri TSK-a imaju pet bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu Mladost iz Novog Sada. Temerinci u nedelju putuju u Čerević, a OFK Sirig u komšijski Čenej.

Autor: Mile Milojević
Datum: 20, 04, 2012.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *