Popravni za Žolta Petea

TEMERIN: Na kvalifikacionom turniru za učešće na Olimpijadi u Londonu u Luksemburgu vizu su obezbedili Aleksandar Karakašević i Marko Jeftović. Temerincu Žoltu Peteu, predstoje još jedne kvalifikacije za London, u maju u Kataru.

 

Mladi gimnastičar Bojan Dejanović iz Bačkog Jarka nalazi se na pripremama juniorske reprezentacije Srbije u Novom Sadu. Ova selekcija braniće boje Srbije na prvenstvu Evrope od 19. do 26. maja u brancuskom gradu Monpelje. Na prvenstvo Starog kontinenta putuje i međunrodni sudija Dejan Dejanović, koji će suditi i na olimpijskim igrama u Londonu.
RK Mladost TSK gostovao je u Zubinom potoku na Kosovu i Metohiji gde je poražen od ekipe Mokre Gore 36:26. Prvoligaš iz Bačkog Jarka u petak dočekuje Jagodinu.
Rukometašice Temerina poražene su u Kikindi 28:20, a u petak dočekuju ekipu Pančeva.
Maksimalan učinak imali su fudbalski klubovi. Mladost je u Bačkom Jarku savladala ČSK iz Čelareva 3:0, golovima Nemanje Ratić, Radoja i Mudrinića. FK Sloga je zabeležila petu uzastopnu prolećnu pobedu. U gostima je slavila, protiv Veternika 1:0, golom Silađija. Temerinci su na trećem mestu i u subotu će biti gosti vodećeg Radničkog u Novoj Pazovi.
Fudbaleri TSK-a savladali su Bačku iz Begeča 5:0, a nakon poraza novosadske Mladosti u Sremskoj Kamenici 4:2, Temerinci imaju prednost od 5 bodova. OFK Sirig je savladao ekipu Dinama iz Budisave 2:1.
U poslednjem kolu Prve srpske lige Košarkaški klub Mladost Teletehnika iz Bačkog Jarka je savladao u Temerinu ekipu Vojvodine 92:89. Prvo mesto i plasman u Prvu B ligu obezbedila je Meridijana iz Novog Sada, jarački košarkaši osvojili su treće mesto sa 44 boda iz 26 susreta. 

Autor: Mile Milojević
Datum: 17, 04, 2012.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *