Sanacija i proširenje uličnih saobraćajnica

TEMERIN: Za sanaciju dela uličnih saobraćajnica u Temerinu i Bačkom Jarku, kao i izgradnju atarskog puta utrošiće se 29,5 miliona dinara.

 

 

U toku su radovi na proširenju veoma opterećene saobraćajnice u zapadnom delu Partizanske ulice, od Novosadske do industrijske zone u Temerinu gde se nalaze AD FKL, AD Petefi-Almeks, DOO Termovent SC, Institut za veštačko osemenjavanje, Vekić čokolejd, Tip coop i više zanatskih radionica. Ovde će se put proširiti sa 4 na 5 metara, u ukupnoj dužini od 400 metara, a u planu je izgradnja semafora na raskrsnici sa Novosadskom ulicom.
Ozbiljna rekonstrukcija uličnih saobraćajnica planirana je ovog proleća u ulici Ive Lole Ribara u Bačkom Jarku u dužini od 350 metara, ulici Narodnog fronta u Temerinu od Kadskog kupatila do Zmaj Jovine, u dužini od 750 metara i u Proleterskoj ulici na Telepu, od Novosadske ulice do ulice Koste Nađa u družini od 770 metara.
U toku su pripreme za izgradnju kilometra atarskog asfaltnog puta, širine 3,5 metra od ulice Marka Oreškovića u Bačkom Jarku prema Bentu i Kaću.

Autor: Mile Milojević
Datum: 03, 04, 2012.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *