Treća uzastopna pobeda Sloge

TEMERIN: Zbog učešća mladog golmana Milosavljeva u kadetskoj reprezentacije Srbije – susret Zlatara i RK Mladost-TSK je u subotu odložen i biće odigran u sredu veče u Novoj Varoši.
Rukometašice Temerina savladale su u subotu ekipu Radničkog u Kovinu 25:23. Temerinke u subotu dočekuju ekipu Apatina.

 

U centru Temerina danas smo razgovarali sa rukometašima koji su više godina uspešno nosili dres RK TSK i RK Mladost-TSK. Goran Dukić sada igra u Mađarskoj, Milan Pavlov u Slogi iz Doboja, Nenad Grujičić je minule zime prešao u ekipu Vrbasa.
Temerinka Marina Živković, igračica ŽRK Jagodina nalazi se na pripremama seniorske reprezentacije Srbije pred Evropsko prvenstvo u rukometu.
Žolt Pete, zajedno sa Aleksandrom Karakaševićem, Markom Jeftovićem i Draganom Subotićem učestvovao je na ekipnom prvenstvu sveta u Dortmundu Osvojeno je 16. mesto i sačuvan je opštanak u Šampionskoj diviziji. Već ove nedelje naše stonotenisere u Luksemburgu očekuju kvalifikacije za Olimpijske igre u Londonu.
Fudbaleri temerinske Sloge su najprijatnije prolećno iznenađenje. Tri utakmice, tri pobede, od toga dve na strani, u Senti i Odžacima, dok je u Temerinu savladana Bačka Topola 1:0. Sloga je sada na četvrtom mestu, i u subotu dočekuje ekipu Cementa iz Beočina.
Fudbaleri Mladosti iz Bačkog Jarka više od 300 minuta nisu postigli gol. To im je uspelo u subotu, kada je Miloš Mudrinić izjednačio, nakon vođstva Vršca na Livadici od 1:0. Jaračani u subotu gostuju u Padini.
Fudbaleri TSK-a savladali su juče ekipu Proletera iz Banoštora 9:0. Susret ove dve ekipe, prošle jeseni u Banoštoru završen je pobedom Temerinaca 7:0. Tri gola u jučerašnjem susretu postigao je Vladimir Lavrnja, po dva Rosić i Šereš, a jednom su se u listu strelaca upisali Varga i Stojanović. U subotu se u Novom Sadu igra derbi. Drugoplasirana Mladost dočekuje ekipu TSK-a, koja ima pet bodova prednosti.
Fudbaleri OFK Siriga i Tatre iz Kisača igrali su juče u Sirigu nerešeno 2:2. Golove za Sirig postigli su Latinović i Vasić. Sirižani u nedelju putuju u Rakovac.
Kuglaši Spartaka savladali su u Suboticu ekipu TSK-a 5:3, u čunjevima 3121 : 3090. Temerinski kuglaši u nedelju u Bečeju dočekuju ekipu Korduna iz Sivca.

Autor: Mile Milojević
Datum: 02, 04, 2012.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *