Radikali počeli izbornu kampanju mitingom u Novom Sadu

NOVI SAD: Srpska radikalna stranka (SRS) počela je danas izbornu kampanju za parlamentarne izbore 6. maja mitingom na Trgu slobode u Novom Sadu, odakle su funkcioneri te stranke poručili da su predstojeći izbori biranje između Srbije i Evropske unije.

 

Potpredsednik SRS Zoran Krasić je rekao da je interes srpskog naroda da ne bude u EU „jer nam EU otima Kosovu i Metohiju“.

„Pravi interes srpskog naroda je da na izborima izabere Srbiju, a ne Evropsku uniju“, rekao je Krasić na skupu radikala.

Potpredsednik SRS Milorad Mirčić rekao je da je propadanje Srbije počelo od 2000. godine od kada su, kako je kazao, EU i SAD ucenile vlast da prizna samostalnost Kosova i Metohije.

„Problemi u Vojvodini počeli su onog trenutka kada je usvojen neustavni podzakonski akt koji se zove Statut AP Vojvodine. To je kvazi Ustav koji omogućava stvaranje kvazi države Vojvodine“, rekao je Mirčić.

Radikali su pre toga posetili Titel, Žabalj, Temerin, Bečej, Srbobran, Vrbas, Bački Maglić, Bač, Bačku Palanku, Beočin i Sremske Karlovce.

Kliknite ovde da biste videli vest u celini na sajtu rtv.rs »

Autor: Redakcija
Datum: 31, 03, 2012.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *