Fudbaleri Sloge bili su u ponedeljak gosti superligaša Rada

TEMERIN: RAD – SLOGA 1:0 Srpskoligaš iz Temerina bio je ravnopravan protivnik, dve izuzetne prilike nisu realizovali Mrvaljević u 15 i Svitić u 85 minutu. Pobednika je odlučio Slavko Perović, a odlični Jorgić nije uspeo da zaustavi izuzetno snažan udarac.

 

Već danas Sloga ima susret sa Proleterom iz Novog Sada, u subotu sa ŽSK-om iz Žablja, dan kasnije sa prvoligašem Novim Sadom.
Fudbaleri Mladosti iz Bačkog Jarka u prvoj kontrolnoj utakmici u ovoj godini savladali su ekipu TSK-a 2:1, golovima Višekrune iz penala i mladog Petra Zeljkovića. Izostali su Bojan Babić i Aleksandar Jovanović, zbog povrede. Jaračani danas dočekuju ekipu Mladosti iz Bačkog Petrovca.
U 17. kolu Prve Srpske košarkaške lige Mladost iz Bačkog Jarka savladala je ekipu Srema u Sremskoj Mitrovici sa 82:77.
Na 14. Međunarodnom memorijalnom turniru 'Maksim Jančić-Maksa' u Turiji učestvovalo je 330 takmičara iz 34 kluba.
Članovi Džudo kluba Jamaaraši iz Bačkog Jarka osvojili su šest medalja. Zlatnu, Katarina Ivanić, srebrnu Dejan Mihaljica a bronzana odličja Kosta Mihaljica, Tijana Vujinović, Mihajlo Marić i Kristina Marton. Prvog i drugog vikenda u martu mlade takmičare očekuju turniri u Zrenjaninu i novosadskoj Klisi.
Na turniru u Turiji Džudo klub Sirig osvojio je dve zlatne medalje (Aleksandra Jaćimović i Ivana Juhas), Sara Odžić osvojila je srebrnu, a Dimitrije Šunjka, Nina Todorović i Anastacsija Odžić bronzane medalje. Do borbe za medalju stigli su i Lazar Mladenović i Boško Todorović, ali su posustali i ostali bez odličja. Na turniru su učestvovali i Verica Jakšić, Mihajlo Stefanović i Boško Anđelić.

Autor: Mile Milojević
Datum: 28, 02, 2012.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *