U porazu protiv Kabela zatajila realizacija

KAĆ: OFK „Jugović“ (Kać) – FK „Kabel“ (Novi Sad) 0 : 1 (0 : 0)

Kać, Sportski centar „Siget“, gledalaca 150, glavni sudija: Dino Kalafat (Novi Sad), strelci: Brkljača u 57. minutu.
JUGOVIĆ: Mladenović, Živanov, Kljajić, S. Lakić, Kizić, Đukić, Antonić, Gelić, Terzić, Savić, Srdić. Igrali su i Duvnjak, Milić, Plavšić, Blažić, Đurić, Babić, Žepina, Grubić i Subotin.
KABEL: Vasiljević, Radanović, Radojčić, Celin, Đukić, Alavanja, Berić, Zamlakar, Malidžan, Sekulić, Rašjovan. Igrali su i Galović, Anđić, Barić, Klincov, Čović, Brkljača, Perović, Maravić, Pupavac, Hađinac.
I u ovom meču „tobdžije sa Sigeta“ su u prvih pola sata dominirale terenom i stvorile nekoliko lepih prilika, ali zahvaljujući delom teškom terenu, a delom nedostatku koncentracije i spretnosti u završnici, takva igra nije krunisana pogotkom. U jednoj situaciji prečka je spasila mrežu gostiju, potom je Srdić iz „slobodnjaka“ šutirao preko gola, a u par navrata istakao se i golman Vasiljević. Poseban ton igri „Jugovića“ davali su ofanzivni bekovi Živanov i Kljajić koji su se često ubacivali i stvarali „višak“ na protivničkoj polovini. Na drugoj strani, Novosađani su u finišu poluvremena tri puta pripretili preko Rašjovana i Sekulića.
U nastavku oba trenera su izvršila gotovo kompletne sastave, a u „plavo-belim“ redovima čitavu utakmicu su odigrali samo Branislav Kljajić i Stojan Lakić (na slici). Jedini pogodak postigao je Brkljača u 57. minutu iz slobodnog udarca, a u poslednjih pola sata mladi Đurić je imao dve izvanredne prilike za poravnanje rezultata, ali je golman „Kabela“ oba puta odlično intervenisao.

Autor: Goran Nakomčić
Datum: 01, 03, 2012.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *