Prod®​avnica – robna kuća u ravnici

Od dobre poslovne ideje i gotovog proizvoda, do zadovoljnog kupca – dugačak je put. Treba mnogo uložiti – truda, vremena, znanja, novca… Nakon svega toga, proizvod je potrebno dobro upakovati, promovisati, prodati i ono što je obično najteže – naplatiti. Kako bi ste povećali prodaju i što brže vratili uloženi novac, predlažemo vam alternativan načine prodaje, vreme je da počnete da koriste Internet. Tu smo da vam pomognemo u tome.

Svi znamo da je teško doći do velikog broja kupaca, a i tada nije sve jednostavno jer čak i uspešne, velike firme imaju problema s naplatom od velikih trgovinskih lanaca. Zbog toga je dobro potražiti druge kanale distribucije i obratiti se direktno kupcu, a to je danas najlakše pomoću Interneta. Trgovina na Internetu omogućava momentalnu naplatu, a firmama iz malih sredina pravi način da dopru do većeg tržišta u regionu, pokrajini, državi, pa i u celom svetu.

Pred vama je Prod®​avnica – robna kuća na Internetu koja je izgrađena na prvom mestu za vas koji nemate iskustva sa prodajom na Internetu. Magazin Ravnica i naša Prod®​avnica vam omogućavaju da na efikasan način predstavite sve proizvode i usluge vaše firme. Dok naših 1000 posetioca savaki dan pregleda zanimljive sadržaje magazina Ravnica videće i vaš proizvod i, ukoliko ih zainteresuje, obratiti pažnju na njega. Jednim klikom miša će dobiti detaljnu informaciju o njemu, a što je najbitnije za vas,  mogu da ga poruče u bilo koje vreme – Prod®​avnica radi 24sata non-stop. Kada završe svoju narudžbinu i mi je obradimo, obavestićemo vas elektronskom poštom o njoj. Vaše je samo da što brže kontaktirate kupca telefonom zbog provere, napravite račun, zapakujete proizvod i pošaljete ga brzom poštom.

Autor: Rade Aničić
Datum: 30, 05, 2012.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *