Danas 22 godine od osnivanja DS

BEOGRAD/JAHORINA: Demokratska stranka je predstavljanjem novog sajta obeležila danas 22 godine od obnavljanja stranke uz poruku da je spremna da vodi Srbiju i u budućnosti jer za to ima i program, i ljude koji mogu da ga sprovedu.

 

Potpredsednica DS Jelena Trivan izjavila je da se ta stranka, koja je tokom 22 godina postala institucija, kandiduje da vodi Srbiju i u budućnosti, „ne zato što ne može bez vlasti, već zato ima kredibilan program i ljude koji mogu taj program da sprovedu“.
Imamo najboljeg gradonačelnika, dva najbolje ocenjena ministra, predsednika pokrajinske vlade, podsetila je Trivan i istakla da DS „umesto avanturizma nudi izvesnu budućnost“.
DS tokom 22 godine postojanja bila, kako je navela, u kontinuitetu promena, menjajući ljude, taktike i politiku, ali „nikad temeljne vrednosti“, a to su odgovornost i otvorenost.
Trivan je takođe rekla da je predsednik stranke i Srbije Boris Tadić uspeo da „vrati blistavo lice Srbije i promeni njen imidž na međunarodnoj sceni“.

Govoreći o novom sajtu, Trivan je istakla da on u svakom segmentu odslikava politiku DS odgovornosti i otvorenosti, jer DS ne smatra da se politika može voditi tako što će se prećutkivati i obmanjivati.
Prema njenim rečima, novi sajt je „otvorena knjiga“ stavova DS, ali i mesto gde ne samo političari mogu da kažu šta misle, nego i da polemišu sa građanima, odgovaraju na pitanja putem bloga i društvenih mreža.

Kliknite ovde da biste videli vest u celini na sajtu rtv.rs »

Autor: Redakcija
Datum: 03, 02, 2012.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *