Jovetić i Joković prvaci Vojvodine

SENTA: Milan Jovetić, kuglaš Korduna iz Kljajićeva, člana Prve vojvođanske lige, osvojio je titulu pojedinačnog prvaka Vojvodine za seniore na kuglani u Senti. Oborio je 656 čunjeva. Ovo je Jovetiću druga titula ove sezone na Prvenstvima Vojvodine jer je slavio sa Rankom Kurtešom i u igri parova.

 

Drugo mesto osvojio je mladi juniorski reprezentativac zrenjaninskog Banata Slobodan Simonović sa 636 čunjeva, dok je bronza pripala Goranu Vekiću (Senta Visa prom) sa 621 čunjem. Čak 16-orica igrača srušila su 600 i više čunjeva.

Za Prvenstvo Srbije, 25. i 26. februara, plasirala su se šesnaestorica igrača: Senta visa prom ima trojicu plasiranih, Železničar iz Inđije i Banat po dvojicu, a po jednog predstavnika u borbi za šampionsku titulu imaće Apatin, Petrovaradin, Hajduk Kula, Radnički Novi Sad, Kordun, Jedinstvo (Novi Bečej), Vohor Sombor i Kanjiža.

Nevenka Joković prva u Vojvodini

Kuglašica Jagodine Biljana Radanović osvojila je titulu na seniorskom Prvenstvu Srbije – Centar u Kruševcu, dok je na Prvenstvu Srbije – Vojvodina u Kljajićevu najbolja bila Nevenka Joković iz subotičkog Pionira.

Kliknite ovde da biste videli vest u celini na sajtu rtv.rs »

Autor: Redakcija
Datum: 24, 01, 2012.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *