Ubedljiv poraz Kaćana od Francuza, publika oduševila

KAĆ: Pred oko 500 gledalaca u dvorani Hram, stari rivali, kaćki Jugović i francuski Ivri, odigrali su prijateljski meč. 2001. godine Jugović je pred skoro 2000 ljudi u Hramu počistio Ivri na svom putu do trofeja Čelendž kupa. Ovog puta, stvari su bile znatno drugačije.

Rukometaši Ivrija su demonstrirali pravi sklad poteza i pokreta koji su stopljeni u čistu rukometnu simfoniju rezultirali ubedljivom pobedom od 33:17 i tako pokazali gde je francuski rukomet sada u odnosu na naš.
Ipak, svetla tačka bili su najvatreniji navijači Jugovića, koji su od samog početka utakmice navijali, a na poluvremenu su napravili i koreografiju sa balonima, koju su fotografisali mnogi sa ostatka tribina, a do kraja utakmice su pesmama podržali i Vladana Jordovića, trenera Jugovića, koji je i pomoćnik selektora naše reprezentacije i u Beogradu se bori za što bolji plasman našeg nacionalnog tima.

 


Pesma Kaćana nastavljena je i daleko posle utakmice, u hali, zatim ispred nje, a posle i na ulicama, što je izazvalo veoma pozitivna reakcije. Pohvale su stizale od meštana, ali i od Igrača Ivrija koji su pričali da do sada nisu igrali u boljoj atmosferi, a kasnije te večeri i RK Jugović je izdao saopštenje u kojem se zahvalio na podršci.
Sledeći meč Jugović igra 20. januara u 11:00 protiv banjalučkog Borca.

Autor: B. Stupar
Datum: 20, 01, 2012.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *