Uhapšen bokser osumnjičen za ubistvo taksiste iz Nadalja

NOVI SAD: Policijska uprava Novi Sad, prema saznanjima RTV-a, dobila je zvaničnu potvrdu da je u Frankfurtu, 4. januara uhapšen bokser Gebhard Heiko Kavin, osumnjičen za ubistvo taksiste Aleksandra Damjanovića iz Nadalja.

 

Kavin, koji ima državljanstvo Srbije i Nemačke, osumnjičen je da je 24. decembra prošle godine u stanu u Ulici Polgara Andraša 12 u Novom Sadu, na smrt pretukao Damjanovića.

Kavin je, kako se pretpostavlja, odmah pobegao u Nemačku, gde je rođen i čije boje je branio kao bokser. On se sumnjiči da je Damjanovića, bivšeg policajca, pretukao nasmrt u iznajmljenom stanu Marijane R. Ona je i našla beživotno telo Damjanovića, a dan kasnije je uhapšena zbog sumnje da je posredovala u vršenju prostitucije.

Ipak, zašto je Kavin došao u iznajmljeni stan gde ga je čekao Damjanović, zasad nije rasvetljeno. Neke informacije ukazuju na to da su Damjanović i Marijana R. rešili da opljačkaju Kavina i da ga je zbog toga ona pozvala u stan u naselju Telep, u kojem mu je navodno ranije pružala perverzne seksualne usluge.

Kliknite ovde da biste videli vest u celini na sajtu rtv.rs »

Autor: Redakcija
Datum: 06, 01, 2012.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *