Pištaljka!

Pištaljka! – kritikuj, pohvali, upozori – kaži otvoreno šta misliš!


Pištaljka!

– kritikuj, pohvali, upozori – kaži otvoreno šta misliš!

Predstavljamo vam odeljak „Pištaljka!“ u kojoj posetioci, naši sugrađani, mogu interaktivno da pomognu boljem funkcionisanju grada Subotice, gradskih ustanova i organa ukazujući na probleme, propuste i nepravilnosti ili da pohvale nečiji trud i zalaganje za opštu dobrobit Subotičana.

Anonimno možete da prijavite neku situaciju za koju smatrate da je neophodno rešavanje i time ukažete i drugima na konkretnu problematiku a mi, iz uredništva sajta Subotica.com, ćemo se potruditi da za konkretne probleme saznaju pravi ljudi!

 
 

 


Postavljanje kritike / pohvale

Ovaj odeljak Ti pruža priliku da iskažeš kritiku, ali i pohvalu Gradu, javnim preduzećima i ustanovama, službi i drugim predstavnicima grada Subotice. Pištaljka! Ti daje priliku da skreneš pažnju na neke negativne ali i pozitivne primere.

Nemoj samo da kudiš, da daješ negativne kritike – pohvali nekoga ko je Tebi ili nekome koga ti znaš izašao u susret, pokazao svojim gestom da je uzoran sugrađanin – Daj primer dobrog odnosa i kvalitetne podrške.

Nije dozvoljeno iznošenje imena; ukoliko želiš da „prijaviš“ ili „pohvališ“ nekoga neka to bude na nivou službe, ili kao „službeno lice“, „gospođa na šalteru pošte u socijalnom“ i slično…

Uslovi za postavljanje kritike / pohvale: Pošto je Pištaljka! namenjena gradu i građanima Subotice logično je da ćemo i usloviti unose samo za naš grad. Kada postavljaš svoj komentar budi maksimalno realan/na, obuzdaj emocije i oglasi se jasno i koncizno. Svako vređanje pojedinaca ili grupe smatraćemo kršenjem pravila i takve Pištaljke! neće biti javno objavljivane. Želimo da pružimo svima fer priliku da iskažu svoj stav, bez cenzure i bez protekcije. Ukoliko procenimo da je Pištaljka! neosnovana iz više razloga, zadržavamo diskreciono pravo da je ne objavimo.

Postavljanje Pištaljke! je anonimno (ime i e-mail adresa se ne objavljuju), a razlog za ostavljanje validne e-mail adrese je za naš kontakt prema Tebi ukoliko budemo imali nove informaciju vezane za tvoju Pištaljku!. Komentarisanje ovih upisa je takođe moderisano i podleže opštim pravilima Portala.

* * *

Kada pišeš pokušaj da budeš konkretan/a i koncizan/a, navedi lokaciju, opiši situaciju i pokušaj da budeš objektivan/na. Mi ćemo svakako pregledati Tvoju Pištaljku! i biće nam drago ukoliko ne budemo morali da je dorađujemo, odnosno da menjamo formu po pitanju pismenosti, formulacije i konstrukcije rečenica.

 
Ime: (nije obavezno i ne objavljuje se na sajtu)
E-mail: (nije obavezno i ne objavljuje se na sajtu)
Kategorija:   * obavezno
Želim da…   * obavezno
Naslov: * obavezno
Komentar:
* obavezno

Autor: Redakcija
Datum: 31, 12, 2011.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *