Druga pobeda rukometašica

TEMERIN: Rukometašice Temerina zabeležile su drugu uzastopnu pobedu na startu takmičenja u Drugoj ligi. Posle trijumfa nad Sremom iz Morovića 27:20 u gostima, Temerinke su u subotu savladale tim Lehela iz Mužlje 25:21. Trener Milan Vještica ističe da su njegove igračice igrale ispod realnih mogućnosti. Pohvale zaslužuju Bojana Maričić i sestre Jagoda i Marija Janković, koje su iskoristile minutažu – koje kao devojke od 15 i 14 godina zaslužuju.

 

        RK Mladost TSK eliminisao je ekipu Bačke Palanke iz Kup takmičenja, pobedom u gostima 38:28. U prvom kolu prvenstva u Prvoj ligi Srbije, superligaš iz Bačkog Jarka u sredu gostuje u Vrbasu. U subotu u Temerin dolazi Proleter iz Zrenjanina, a u trećem, vanrednom kolu 5. oktobra Grujičić i drugovi gostuju u Priboju. Jarčane su ovog leta pojačali Božo Banović (Kolubara), Nikola Devrnja (Bačka Palanka) i Milan Knežević iz novosadske Vojvodine.
        Fudbaleri Sloge doživeli su treći poraz na domaćem terenu, a u prvom kolu, bod iz Temerina odnela je ekipa Sente. Posle Tekstilca i Veternika, maksimalni učinak na stadionu Sloge- u subotu su ostvarili fudbaleri Radničkog iz Nove Pazove, pobedom od 3:0.
        Fudbaleri Mladosti iz Bačkog Jarka doneli su bod sa gostovanja u Veterniku. Plavo beli su poveli golom Radoja, a izjednačio je Kalinov.
        Temerinski TSK savladao je juče ekipu Sremca iz Čerevića 3:0, golovima Bošnjakovića, Lavrnje i Letića. U sredu u vanrednom kolu, Temerinci putuju u Kisač.
        Još jednu pobedu ostvarili su fudbaleri Siriga. Pred domaćim navijačima savladali su komšije iz Čeneja 5:1. Dva gola postigli su Igor Jakšić i Muljajić, jedan Bjelobaba. Sirižane u sredu u Novom Sadu – dočekuje tim Železničara.

Autor: Mile Milojević
Datum: 26, 09, 2011.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *