TSK pokvario fudbalsko slavlje

TEMERIN: Temerinac Žolt Pete i Gabriela Feher iz Sente, reprezentativci Srbije u stonom tenisu otputovali u Istanbul na prvenstvo Evrope u mešovitim parovima. Zoltan Nađidai, stonoteniser Temerina plasirao se od 5. do 8. mesta na prvenstvu veterana koje je organizovao stonoteniski klub Bečej.

        Prvenstvo u Drugoj ženskoj ligi – grupa Sever počinje u subotu. Rukometašice Temerina gostuju u Sremskoj Mitrovici.
        RK Mladost TSK priprema se za start u Prvoj ligi Srbije. Prošle subote savladali su ekipu ŽSK-a iz Žablja sa šest golova razlike. U sredu ih očekuje KUP utakmica sa ekipom Titela. Prvenstvo počinje 24. septembra, kada prvoligaš iz Bačkog Jarka gostuje u Vrbasu. Nakon toga biće domaćini ekipi zrenjaninskog Proletera, a u trećem, vanrednom kolu putuju u Priboj.
        Fudbaleri Sloge savladali su u subotu ekipu Cementa u Beočinu sa 2.0. To je i najveće iznenađenje četvrtog kola. Oba gola postigao je Popin. Temerinci su sada na trećem mestu sa 7 bodova, a u subotu dočekuju ekipu Veternika.
        Fudbaleri Mladosti zabeležili su drugu pobedu na domaćem terenu. Savladali su u subotu Dolinu iz Padine sa 1:0. U poslednjem minutu utakmice pobedonosni gol postigao je Marko Đukić. Jaračani će u subotu biti gosti prvoplasiranoj ekipi ČSK – pivare u Čelarevu.
        U derbiju četvrtog kola Novosadske lige fudbaleri TSK-a poraženi su juče na domaćem terenu od novosaske Mladosti sa 1:0. Lavrnja i drugovi imali su mnogo prilika, a bodovi su ipak otišli u Novi Sad. U petom kolu TSK putuje u Begeč.
        OFK Sirig je juče savladao ekipu Borca iz Rakovca sa 5:0. U petom kolu Sirižani gostuju u Budisavi.

Autor: Mile Milojević
Datum: 12, 09, 2011.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *