TSK-Omladinac, Sirig – Borac (N. Sad)

TEMERIN: Sutra su na programu utakmice osmine finala Kupa na teritoriji Gradskog fudbalskog Saveza Novog Sada. Na stadionu u Temerinu od 16,30 igra se susret između fudbalera TSK-a i Omladinca iz Stepanovićeva. U isto vreme počinje i utakmica između Siriga i novosadskog Borca.

        Ostali parovi: Slavija – C. Zvezda, Mladost (N.Sad) – Jugović, Šajkaš – Vinogradar, OFK Futog – Indeks, Petrovaradin – Jedinstvo (Rumenka), Fruškogorac – Stražilovo Milan.
         Sirižani su tek u trećem kolu Novosadske lige uspeli da osvoje 3 boda, pobedom nad Tatrom u Kisaču. Trener Miroslav Lolić pružio je šansu sastavu: Meleg – Dimitrijević, Rosić – Brežnjak, Kozomara, Dragoljević – Ratić, Dekić, Mulajić, Šobot i Bjelogrlić. Igrali su još Dušan Kozomara i Igor Jakšić.
        U FK TSK posebna pažnja usmerena je poboljšanju uslova za rad škole fudbala. Četiri trenera rade sa pet mlađih selekcija. Pioniri, kadeti i Omladinci uključeni su u takmičenje u Područnoj ligi Novi Sad. Pioniri TSK-a savladali su ekipu Mladost-Radost sa 3:0, kadeti su izgubili od istog rivala iz Srbobrana 0:1, a susret omladinaca TSK-a i Veternika završen je rezultatom 2:2. U okviru škole fudbala TSK-a oformljena je i žeska ekipa.
        Pioniri Sloge bili su bolji od Jugovića u Kaću 3:0, kadeti su savladali vršnjake iz Kaća sa 4:1.

Autor: Mile Milojević
Datum: 06, 09, 2011.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *