Iz JKP Temerin – olimpijski bazen zatvara se u nedelju, termalni 11. septembra

TEMERIN: JKP Temerin poziva građane, korisnike komunalnih usluga da redovno izmiruju obaveze. Tako će omogućiti nesmetano obavljanje funkcija službi ovog preduzeća, a time će se izbeći nepopularne mere – prinudne naplate.

 

        Polaganje vozačkih ispita, testova i vožnje, za sticanje vozačke dozvole A, B i C kategorije, kao i za sticanje dozvole za upravljanje motorom – obaviće se u utorak, 6. septembra od 9 časova u prostorijama Auto škole JKP Temerin. Istog dana od 7,30 časova na poligonu kod stadiona TSK-a polagaće se popravni ispiti iz vožnje za vozačku dozvolu B kategorije.
        Završetak godišnjih odmora, početak nove školske godine smanjili su značajno posetu kompleksu bazena. Pored toga niske temperature u večernjim satima značajno utiču na temperaturu vode u olimpijskom bazenu u Temerinu. Rukovodsto JKP Temerin donelo je odluku da se sezona kupanja završi 4. septembra, a u termalnim bazenima 11. septembra.
        Jesenja akcija sakupljanja odvoženja kabastog otpada realizovaće se na području četiri mesne zajednice u opštini Temerin u periodu od 3. do 7. oktobra. Raspored po danima i reonima je isti kao i za sakupljanje i odvoženje kućnog smeća. Nadležna služba JKP Temerin napominje da se pod kabastim otpadom smatra dotrajala bela tehnika, stari nameštaj, automobilske gume, a ne i biljni i životinjski otpad, stajsko đubrivo, granje, lišće, trava, otpaci iz bašta, građevinski materijal, šut i staklo.

Autor: Mile Milojević
Datum: 02, 09, 2011.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *