Konferencija klubova Srpske lige

TEMERIN: Prvenstvo u Srpskoj ligi počeće 20. avgusta. U ovom rangu takmičenja već osam sezona dobre rezultate beleži temerinska Sloga, a od 2005. godine u Srpskoj ligi je i jaračka Mladost.

U petak, 5. avgusta u 11 časova u Domu kulture u MZ Staro Đurđevo u Temerinu biće održana Konferencija klubova Srpske lige – grupa Vojvodina. Domaćin je FK Sloga.
Minulog vikenda fudbaleri Sloge gostovali su u Gakovu, gde su savladali tim Radničkog iz Sombora sa 2:0, golovima Prevedena i Dikića. U drugom susretu savladan je domaći Graničar sa 1:0, a strelac je bio novajlija Preveden. U četvrtak u 17,30 Sloga dočekuje prvoligaša, ekipu Donji Srem iz Pećinaca.
Fudbaleri Mladosti iz Bačkog Jarka savladali su u subotu ekipu TSK-a u Temerina sa 5:1, Gol za domaćina postigao je Atila Šereš, strelci za plavo bele iz Bačkog Jarka bili su Zukić, Radoja. Đukić, Dragoljević i Mudrinić. Juče je ekipa trenera Nikole Meseldžije savladala Crvenu zvezdu iz Novog Sada sa 6:0. Po dva gola postigli su Zoran Zukić i Grahovac, a u listu strelaca upisali su se još Mudrinić i Pavlović. Jaračani u sredu putuju u Đurđevo, a u subotu dočekuju tim Proletera iz Novog Sada.
Fudbaleri Siriga savladali su juče u gostima, ekipu Čeneja sa 3:0. Dva gola postigao je Dekić, jedan Dragoljević. Momci trenera Miroslava Lolića u sredu gostuju u Bačkom Gradištu.

Autor: Mile Milojević
Datum: 01, 08, 2011.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *