Uhapšen diler heroina iz Gospođinaca

NOVI SAD: Ranko M. (32) iz Gospođinaca, uhapšen je i zadržan zbog napada na policajca na dužnosti i neovlaštene trgovine drogom, saopštila je novosadska Policijska uprava.

 

Kada su sinoć inspektori kriminalističke policije sa istaknutim službenim legitimacijama prišli njegovom „golfu“, Ranko je pokušao da udari automobilom jednog od njih.

Kako mu to nije uspelo, u nameri da pobegne, on je udario svojim vozilom u parkirani automobil, a zatim počeo da beži pešice.

Policajci su ga ubrzo sustigli, ali se on žestoko opirao pokušavajući na sve načine da izbegne hapšenje. U njegovom automobilu i u novosadskom stanu u kome boravi pronađeno je 200 grama heroina i digitalna vaga za precizno merenje.

Osnovano se sumnja da je od Ranka M. heroin kupio Dejan A. (31) iz Petrovaradina, pa ga potom prodao Arsenu C. (30) iz Titela.

Policija je juče u Petrovaradinu zaustavila „opel“ u kome je prethodno Arsen C. prodao dva paketića heroina Danielu L. (32), i u tim kolima pronašla prodatu drogu.

Pretresom stana Dejana A. pronađen je paketić sa 0,67 grama heroina, kao i različiti predmeti namenjeni pakovanju droge.

Kliknite ovde da biste videli vest u celini na sajtu rtv.rs »

Autor: Redakcija
Datum: 01, 07, 2011.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *