Zahtevi zvezda Egzita: Kavijar, čaj od saća, maserka…

NOVI SAD: Muzičke zvezde koje će nastupiti na festivalu „Egzit“, koji će biti održan od 7. do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, poslale su spisak želja na pet strana, na kome se nalazi najskuplji kavijar, čajevi od saća, „Evian“ voda, ali i maserka, lokalno vino i posebne kante za smeće.

 

Kako se navodi u saopštenju organizatora „Egzita“, grupa „Arkejd fajr“ (Arcade Fire) insistirala je na maserki, dok je Džamirokvai (Jamiroquai) zahtevao najkvalitetniji kavijar i francusko pivo.

Za razliku od njih, britanski bend „Palp“ zatražio je kvalitetno lokalno vino, pa će im biti ponuđene flaše iz nekih od brojnih karlovačkih vinarija. Kako su članovi grupe velike pristalice reciklaže, u bekstejdžu moraju da postoje odeljene kante za papir, plastiku i staklo.

Sa druge strane, bend „Editors“ traži domaće pivo i škotski džin „Hendriks“ koji se pije uz svež krastavac i latice ruže damaska. Uz sve ovo, oni su za grickanje tražili masline i ljute papričice i puno voća.

Džamirokvai, koji dolazi na „Egzit“ sa ekipom od 26 ljudi, zatražio je luksuzni apartman za sebe i 25 jednokrevetnih soba u hotelu od pet zvezdica za ostatak tima. Za bend je traženo nekoliko boca najkvalitetnijeg francuskog vina, šampanjac, i francusko pivo Kronenberg iz pivare koja postoji od 1664. godine.

Kliknite ovde da biste videli vest u celini na sajtu rtv.rs »

Autor: Redakcija
Datum: 29, 06, 2011.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *