Sloga postigla 11 TSK 9 golova

TEMERIN: Završeno je takmičenje u Prvoj ligi za rukometaše. RK Mladost – TSK iz Temerina bio je prošlog četvrtka gost Nove Pazove. Susret je završen pobedom domaćina 28 : 26.

        Susret rukometašica Spartaka iz Debeljače i Temerina nije odigran zbog blokade puteva. Takmičarska komisija utvrdiće naknadni termin za odigravanje ove utakmice. Godišnja Skupština Ženskog rukometnog kluba Temerin biće održana idućeg ponedeljka.
        Fudbaleri Sloge deklasirali su u subotu ekipu Slobode iz Novih Kozaraca sa 11 : 0. To je pobeda za pamćenje, imamo li u vidu da je u pitanju susret članove treće lige Srbije. Galić je postigao pet golova, Zamlakar i Kozomara po dva, Milan i Miroslav Mareščuk po jedan gol. Sloga, kolo pre kraja prvenstva ima 38 bodova i gol razliku 48 postignutih i 32 primljena gola. Temerince u sredu očekuje polufinale KUP-a u Pećincima, a u subotu gostuju na Paliću.
        Fudbaleri Mladosti iz Bačkog Jarka poraženi su u subotu u Kikindi sa 2:1. Tako još uvek nisu rešili brigu o opstanku u Srpskoj ligi – grupa Vojvodina. Izbora više nema, u subotu im je neophodna pobeda pred na Livadici – u susretu sa veoma dobrom ekipom Sente.
        Fudbaleri TSK-a savladali su juče u Temerinu ekipu Borca iz Rakovca sa 9:2.
        OFK Sirig je poražen u Sremskim Karlovcima od vodećeg Stražilova 8:2. Kako je novosadska Mladost savladala Bačku u Begeču, TSK je izgubio sve šanse za osvajanje drugog mesta.

Autor: Mile Milojević
Datum: 06, 06, 2011.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *