Dačić: Nije me zbunila prvoaprilska šala o Ceci

PODGORICA: Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić nije naseo na prvoaprilsku provokaciju podgoričkog dnevnika „Vijesti“.

 

Upitan da li nešto zna o tome, ministar je nakon predavanja na Vojnoj akademiji, novinarima rekao da ne zna da li su ti navodi tačni ili nisu i da on ne veruje jer, kako je rekao, i da je to tačno Ceci ništa ne bi pomoglo, jer Srbija i Crna Gora imaju Ugovor o izručenju svojih državljana.

„Nisam obavešten da postoji takav zahtev, pa čak i da ga ima on (zahtev) joj sigurno ne bi pomogao u slučaju izbegavanja određenih sankcija jer između Srbije i Crne Gore postoji sporazum o međusobno izručenju sopstvenih državljana“, rekao je Dačić.

Prvoaprilska šala

Podgorički dnevnik „Vijesti“ saopštio je na svom sajtu da je vest koju je ranije emitovao o tome da je Svetlana Ceca Ražnatović (37) podnela zahtev za prijem u crnogorsko državljanstvo – prvoaprilska šala.

Nadamo se da je tekst o Ceci i crnogorskom državljanstvu ponekog zaintrigirao, jer, kako rekoše iskusni znalci, „u svakoj šali ima malo šale“, pišu „Vijesti“.

Kliknite ovde da biste videli vest u celini na sajtu rtv.rs »

Autor: Redakcija
Datum: 01, 04, 2011.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *