Prvi poraz jaračkih košarkaša

Temerin: U derbiju kola u Starim Banovcima, košarkaši domaćeg Dunava naneli su prvi poraz ekipi Mladost – Teletehnika iz Bačkog Jarka 75:71. Posle 17 kola Jaračani su na prvoj poziciji Prve srpske lige sa 33 boda, bod manje ima ekipa Dunava.

        U sportskom centru na Klisi u Novom Sadu juče je održan Svetosavski kup u džudou.
        Domaćin je bila novosadska Slavija, a učestvovalo je više od 500 takmičara iz Srbije, Mađarske, Rumunije, Hrvatske i Republike Srpske.
        Džudisti jaračkog kluba „Jamaraši“ osvojili su šest medalja. Zlatnu medalju u Bački Jarak je donela Katarina Ivanić, srebrne Kristina Marton i Miloš Ivanić, a bronzana odličja Jovana Knežević, Marija Vejin i Dejan Mihaljica.
       Prema rečima Nikole Vojnovića, predsednika kluba – Jaračani će u drugoj polovini februara učestvovati na Međunarodnom džudo turniru koji organizuje TSK iz Temerina.
        Na Svetosavkom kupu džudo kluba Slavija učestovali su i mladi takmičari iz Siriga. Mlađa pionirka Aleksandra Jaćimović osvojila je zlatnu medalju u kategoriji do 52 kilograma. Na turniru su učestvovali i Boško Todorović i Mirko Zorić, ali su eliminisani u prvim borbama.

Autor: Mile Milojević
Datum: 31, 01, 2011.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *