Nova godina u Novom Sadu: Van Gog 22, Frajle 5 hiljada evra

Novi Sad: Novosađane će, za doček Nove godine na Trgu slobode, zabavljati beogradska rok grupa Van Gog, najavio je danas na konferenciji za novinare član Gradskog veća za kulturu Andrej Bursać.

        Muzički program obogatiće i novosadski bendovi Bestbit (The Bestbeat) i Frajle, i samostalni izvođači Olah Vince, Mumin (Moomin), Cveta Majtanović i Vlada Aćić.
        Grad Novi Sad je za ovu priliku, kako je napomenuo Bursać, izdvojio 20 miliona dinara, od čega je polovina namenjena u humanitarne svrhe za pomoć najugroženijim Novosađanima.
        Gradski doček Nove godine, u Novom Sadu, biće organizovan samo na Trgu slobode. Pored svirke grupe Van Gogh, obeležiće ga i nastupi uglavnom novosadskih izvođača.
        Trideset prvog decembra program će početi u pola devet uveče. Prvo će nastupiti izvođač romske muzike Olah Vince, a zatim će mesto na bini, u centru grada, preuzeti grupa The Bestbeat, poznata po izvođenju numera Beatlesa.
         „U 22.10 nastupiće grupa „The Frajle“, u 23 časa Mumin, u 23.45 grupa Van Gog, a u 1.10 Cveta Majtanović i Vlada Aćić, a program će trajati do dva časa“, rekao je direktor Kulturnog centra u Novom Sadu Laslo Blašković.

Kliknite ovde da biste videli vest u celini na sajtu rtv.rs »

Autor: Redakcija
Datum: 08, 12, 2010.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *