Važna pobeda RK Mladost-TSK

Temerin: RK Mladost-TSK zabeležio je važnu pobedu protiv veoma dobre ekipe Jagodine 25:24, prvo poluvreme 13:13. Najefikasniji kod domaćih bio je Đorđe Pilić sa 6 golova, a najzaslužniji za pobedu prvoligaša iz Bačkog Jarka bio je golman Vranješević sa 23 odbrane.

        Zbog obaveza rukometašica Kikinde na kadetskom prvenstvu Srbije – odložen je susret Kikinda II -Temerin. Naše rukometašice u subotu dočekuju Vojvodinu iz Novog Sada.
        Fudbaleri TSK-a i Sloge odigraće sutra popodne prijateljsku utakmicu na stadionu u Temerinu, čime će okončati jednu uspešnu sezonu. Utakmica počinje u 14 časova.
        U Restoranu Kod Šmeke u petak je održano „Plavo belo veče“ FK Mladost iz Bačkog Jarka. Više od 300 posetilaca, sadašnjih i ranijih prvotimaca, prijatelja i sponzora kluba družili su se sve do jutarnjih sati. Goste su pozdravili Branislav Rosić, predsednik kluba i Andraš Gustonj, predsednik opštine Temerin.
        Košarkaški klub Mladost-Teletehnika iz Bačkog Jarka ređa pobedu, za pobedom, i posle devet kola ima maksimalnih 18 bodova. Jaračani su u subotu u Temerinu savladali ekipu Vrbasa 103:92. U subotu ih očekuje sustret u Staroj Pazovi.
        Kuglaši TSK-a poraženi su od Korduna u Kljajićevu 6:2, u čunjevima 3290 : 3267. Temerinci dele peto i šesto mesto u Vojvođanskoj ligi, a u nedelju gostuju uNovom Sadu, gde ih očekuje susret sa ekipom „13. maj“.

Autor: Mile Milojević
Datum: 29, 11, 2010.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *