Pomoć Kraljevu od milion dinara

Temerin: Opštinsko veće opštine Temerin je na 82. sednici održanoj 8. novembra donelo zaključak – da se zbog veoma jakog i razornog zemljotresa koji je pogodio grad Kraljevo – pruži pomoć ovom gradu, tako što će opština Temerin – za pet novoizgrađenih objekata obezbediti PVC stolariju u vrednosti od jedan milion dinara. Nabavka navedene stolarije izvršiće se na osnovu Javnog poziva.

        Istovremeno, pozivaju se svi privrednici opštine Temerin da u skladu sa svojim mogućnostima – uzmu učešća u pružanju pomoći nastradalima u Kraljevu.
        JKP Temerin će poslati kao pomoć gradu Kraljevu jedno vozilo sa vozačem na period od deset dana, a Crveni krst opštine Temerin će uz pomoć opštine obezbediti jednog vodoinstalatera i jednog pomoćnika vodoinstalatera kao ispomoć gradu Kraljevu na period od deset dana.
        Kao volonteri u pomoć ovom gradu juče je otputovalo nekoliko članova Izviđačkog odreda Lukijan Mušicki, koji će ostati osam dana.
        Opštinsko veće je donelo odluku da se zaduži JKP Temerin, da ubuduće kako svoje, tako i cisterne privatnih preduzetnika sa fekalnim vodama preusmeri i fekalne vode iznosi na lokaciju novoizgrađenog prečistača otpadnih voda u Temerinu.

Autor: Mile Milojević
Datum: 11, 11, 2010.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *