Međunarodni sajam franšizinga 2010.

Beograd: U cilju promovisanja i razvoja franšizinga u Srbiji, u Beogradu će se u prostorijama BelExpoCentra 12. i 13. novembra 2010. godine, održati Prvi međunarodni sajam franšizinga 2010.

        Organizatori su Privredna komora Srbije Centar za franšizing, a uz podršku Srpskog udruženja za razvoj franšizinga i Trgovinskog odeljenja ambasade SAD u Beogradu (US Commercial Service).
         Marica Vidanović iz Centra za franšizing Privredne komore Srbije kaže, da je u celom svetu franšizing veoma razvijen i nastavlja da se razvija, a polako ulazi i u Srbiju. Međutim, svest o prednostima franšiznog poslovanja i dalje nije na nivou na kojem bi trebalo da bude u srpskim poslovnim krugovima.
         Franšizno poslovanje je jedini vid poslovanja na koji globalna ekonomska kriza nije uticala, pokazuju najnovija analiza Centra za franšizing Privredne komore Srbije.
         Tokom Sajma franšizinga 12.-13 novembra u BelExpoCentru prikazaće se veliki broj davaoca franšize iz Srbije i regiona, koji će prezentovati i ponuditi svoje franšizne koncepte. Neki od njih su Rakia Bar, Fornetti, Galerija Podova, Top Shop, Century 21, Office 1 Super Store ali i brendovi iz Hrvatske, Rumunije, Italije, Holandije, Sjedinjenih Američkih Država koji žele da se prvi put pojave na tržištu Srbije kroz franšizu, a sa vrlo pristupačnim ulaznim investicijama. Na sajmu će svoj koncept predstaviti i McDonalds, koji se smatra jednim od najsavršenijih franšiznih koncepata.
        U isto vreme, zvanične banke sajma Credit Agricole, Banka Intesa, Societe Generale i AIK banka, učestvuju sa svojim kreditnim ponudama za započinjanje posla, a sve u cilju da se se na jednom mesta u toku dva dana prikažu i okupe svi najznačajniji činioce franšizne zajednice u Srbiji.
        Prvi Sajam franšizinga je namenjen potencijalnim kupcima franšiza iz čitave Srbije, nezaposlenima koji žele da započnu sopstveni posao, preduzetnicima koji žele da prošire i transformišu svoje poslovanje, privrednim subjektima koji su zainteresovani za rast i razvoj svog poslovanja putem franšize, institucijama koje su franšizu prepoznale kao jak agregat zapošljavanja, bankama koje se prilagođavaju se potrebama svojih klijenata.
        Ulaz na Sajam je besplatan, a dodatne informacije možete pronaći na www.franchiseexposerbia.com

Autor: Redakcija
Datum: 08, 11, 2010.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *