Odluka o nagradama i priznanjima SO Žabalj

Žabalj: Povodom Dana Opštine Žabalj, 8. novembra, Komisija za nagrade i priznanja je predložila, a odbornici doneli odluku o dodeli priznanja.

        Građani su imali priliku da do 25. 10. predlažu Komisiji u pismenoj formi građane i organizacije za koje su smatrali da treba da dobiju nagrade. Komisija je razmatrala predloge i predložila Skupštini da donese sledeću Odluku: Mitrovdanske nagrade će biti dodeljene: iz oblasti kulture i umetnosti Dubravki Dudić, direktoru ONB „Veljko Petrović“ Žabalj, KUD-u „Đerdan“ iz Gospođinaca i posthumno akademskom slikaru Lazaru Lečiću iz Čuruga, iz oblasti sporta i fizičke kulture Milivoju Dobanovačkom sportisti-paraplegičaru iz Čuruga i iz oblasti nauke učeniku SŠ „22. oktobar“ iz Žablja, Željku Vladisavljeviću.
        Mitrovdansku Povelju dobiće: Nikola Mudrinić i Mirko Berić igrači pikada za rezultate iz oblasti sporta i fizičke kulture, te iz oblasti obrazovanja i vaspitanja Mara Gluhajić profesor u srednjoj školi i Natalija Mušicki, profesor u srednjoj školi u Žablju.
        Zahvalnicu povodom Mitrovdana dobiće: Jelena Vukić, predsednik KUD-a „Đerdan“ iz Gospođinaca iz oblasti kulture i umetnosti. U oblasti sporta i fizičke kulture: Nemanja Kukić član Kluba borilačkih sportova „Šajkaši“ Žabalj i Marija Pavlov, članica Kluba borilačkih sportova „Šajkaši“ Žabalj. U oblasti nauke Nataša Apić, Marijana Trtić, Dragana Mijatović i Sandra Banđur učenice srednje škole „22. Oktobar“ iz Žablja i Biljana Gavrilović, predsednik Saveta roditelja i član Školskog odbora OŠ „Miloš Crnjanski“ iz Žablja iz oblasti humanitarnog rada.
        Nagrade i priznanja biće uručene dobitnicima na svečanosti povodom Dana opštine Žabalj, 08. 11. 2010. godine.

Autor: Lazar R. Kaćanski
Datum: 05, 11, 2010.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *