Grad Kraljevo – sredstva za elementarne nepogode – zemljotres 2010

Ministarstvo finansija Srbije otvorilo je danas poseban račun za uplatu sredstava za saniranje posledica zemljotresa u Kraljevu.


Broj računa je: 840-2390/40-88

Naziv računa: Grad Kraljevo – sredstva za elementarne nepogode – zemljotres 2010

Uplate se danas mogu vršiti na šalterima filijale Uprave za trezor Ministarstva finansija i to bez provizije. Šalteri poslovnih banaka i Pošte Srbije uplate će primati od sutra. Račun je otvoren na zahtev grada Kraljeva.

Pomoć za Kraljevčane slanjem poruke na 1003

Ministarstvo finansija otvorilo je sa svim operaterima mobilne telefonije zajednički broj 1003 za slanje poruka za saniranje posledica zemljotresa u Kraljevu, po ceni od 50 dinara plus porezi, saopštilo je danas to ministarstvo.

Slanjem sms poruke na broj 1003, koji važi za sve mreže operatera – Vip mobil, Telenor i Telekom, za postpejd i pripejd korisnike, svako ko želi može se uključite u akciju pomoći žiteljima Kraljeva.

Prikupljena sredstva biće uplaćivana na račun koji je Uprava Ministarstva finansija za trezor otvorila za pomoć u saniranju posledica zemljotresa u Kraljevu, čiji je broj 840-2390740-88, dok je naziv računa Grad Kraljevo – sredstva za elementarne nepogode – zemljotres 2010.

Građani i kompanije novčanu pomoć mogu da uplaćuju i na šalterima poslovnih banaka i Pošte Srbije, a za sredstva uplaćena preko šaltera Uprave za trezor neće biti naplaćivana provizija, navodi se u saopštenju.

Kliknite ovde da biste videli vest u celini na sajtu rtv.rs »

Autor: Redakcija
Datum: 03, 11, 2010.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *