Poraz rukometnih ekipa

Temerin: RK Mladost-TSK poražen je u Novom Pazaru 29:25. Prvoligaš iz Bačkog Jarka u subotu dočekuje tim Rudara iz Kostolca.

        Rukometašice Temerina izgubile su od ekipe Jabuke u Pančevu 28:21, tako da su sve dalje od vrha tabele Druge lige. Temerinke u subotu dočekuju ekipu Radničkog iz Bajmoka.
        Fudbalski klubovi su od 12 mogućih, osvojili sedam bodova.
        Važnu pobedu zabeležili su fudbaleri Sloge, protiv Vršca 3:0. Golove su postigli Zamlakar, Čepić i Mareščuk. Trener Cvijić pružio je šansu sastavu: Pejić – Bajić, Bubnjević – Miljanović, Vučković, Kovačević – Svitić, Zamlakar, Čepić, Mareščuk, Tomić. U drugom poluvremenu igrali su još Milan Tomić, Klisura i Milović. Temerinci posle 12 kola imaju 13 bodova., a predstoje im dva gostovanja, prvo je u subotu u Apatinu.
        Na vrućem terenu u Rastini jaračka Mladost je osvojila bod u duelu sa Soluncem, zahvaljujući efektnom golu Koste Bajića u 78. minutu. Boje Mladosti branili su: Vasiljević – Kantar, Slobodan Ratić – Isak, Nenad Ratić, Stojanović – Radoja, Budejčević, Bajić, Džogović i Pavlović. Šansu su još dobili Višekruna, , Đukić i Lukić.
         Mladost u subotu u Bačkom Jarku dočekuje Slobodu iz Novih Kozaraca.
        Fudbaleri TSK-a ostvarili su četvrtu uzastonu pobedu. Savladan je Čenejac u Čeneju 8:1. Dva puta u listu strelaca upisali su se Šereš i Lavrnja, jedan gol postigli su Tetić, Vorkapić i Rosić, s tim da je domaćin postigao jedan autogol. Temerinci, koje uspešno trenira Ivica Plavšić, sada zauzimaju četvrto mesto u Novosadskoj ligi.
        Fudbaleri Siriga poraženi su na domaćem terenu od novosadske Mladosti 3:1. Imali su Sirižani više prilika u prvom delu susreta. Kada se one ne iskoriste, sledi kazna, što Novosađani juče nisu propustili. OFK Sirig u nedelju gostuje u Begeču., temerinski TSK će biti domaćin Proleteru iz Banoštora.
        Košarkaški klub Mladost-Teletehnika je ubedljivo savladao Topolu u Bačkoj Topoli 101 : 64. Jaračani su u prvih pet kola osvojili maksimalan broj bodova, i usamljeni su na čelu tabele Prve Srpske košarkaške lige. U sledećem kolu biće slobodni, jer je Duga istupila iz ovog ranga takmičenja.
        U derbiju kola kuglaši Petrovaradina savladali su ekipu Tsk-a 5:3., u čunjevima 3247 : 3176. Treba istaći da su temerinski kuglaši uspešno startovali u Vojvođanskoj ligi, sa četiri pobede, a zatim su zaređali tri uzastopna poraza, pa su na šestom mestu sa 8 bodova.
        Džudisti kluba Jamaaraši iz Bačkog Jarka učestvovali su na Memorijalnom turniru 'Zoran Ristić – Ciga' u Beogradu. Domaćin je bio džudo klub Junior, a učestvovalo je 200 takmičara iz 20 klubova. Kristina Marton je osvojila treće mesto i bronzanu medalju, a Jovana Knežević, Filip Terzić i Duško Zukić – peto mesto.
         Jarački klub priprema se za VIII Jamaaraši kup, 20. novembra u sportskoj hali u Temerinu.

Autor: Mile Milojević
Datum: 01, 11, 2010.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *