Temerinske demokrate najavile izlazak iz opštinske vlasti

Temerin: Demokratska stranka (DS) u Temerinu najavila je danas da će izaći iz opštinske vlasti ukoliko odgovorni u Opštinskom veću i drugim organima ne podnesu ostavke ili ne budu smenjeni zbog problema nastalih prilikom rekonstrukcije školske zgrade u Starom Đurđevu.

        Kako je navedeno u saopštenju Opštinskog odbora DS, ta stranka će zatražiti od policije i tužilaštva da preduzmu odgovarajuće mere radi utvrđivanja eventualne krivične i materijalne odgovornosti za propuste zbog kojih škola nije počela rad 1. septembra.
         DS napominje da je, nastojeći da otkloni nedostatke na školskoj zgradi, nastale izvođenjem radova za vreme prethodne opštinske vlasti, Opština Temerin podigla kredit a za izvođača radova je na tenderu izabrana temerinska firma „Alfa plast“.
        Opštinsko veće je, u ranijem saopštenju, konstatovalo da izvođač radova nije ispoštovao ugovorene obaveze i radove nije izveo u skladu s važećim tehničkim standardima, normativima i ugovorenim rokovima, tako da nadležni organ nije mogao da izda upotrebnu dozvolu blagovremeno.

Kliknite ovde da biste videli vest u celini na sajtu rtv.rs »

Autor: Redakcija
Datum: 23, 09, 2010.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *