Polovičan učinak fudbalera

Temerin: Fudbalski klubovi su minulog vikenda ostvarili polovičan uspeh. Od 12 mogućih uknjižili su šest bodova.

        RK Mladost-TSK iz Bačkog Jarka je znatno oslabljen u odnosu na prošlu sezonu. Videlo se to i u dve kontrolne utakmice, protiv Radničkog iz Novog Sada i ŽSK-a iz Žablja. Treneru Dušku Toromanu predstoji naporan rad, jer prvenstvena sezona u Prvoj ligi Srbije počinje 24. septembra.
        U dve kontrolne utakmice rukometašice Temerina poražene su od Halas Jožefa u Adi 22 :17, a prošle nedelje od Vrbasa u Temerinu 21 :15. U prvom kolu Druge lige Temerinke putuju u Sombor, na susret sa ekipom Ravangrad.
        Fudbalski klubovi su minulog vikenda ostvarili polovičan uspeh. Od 12 mogućih uknjižili su šest bodova.
        Fudbaleri Mladosti iz Bačkog Jarka savladali su u subotu ekipu Tekstilca iz Odžaka 1:0, golom Marka Đukića. Boje Mladosti u subotu su branili: Vasiljević – Kantar, Ratić – Pešić, Zoranović, Kraguljac – Radoja, Jakšić, Kutina, Džogović, Pavlović. U drugom poluvremenu igrali su još Đukić, Bajić i Višekruna. Plavo beli u subotu putuju Vršac.
        Temerinska Sloga poražena je od Radničkog u Novoj Pazovi sa 1:0. Trener Cvijić pružio je šansu sastavu: Pejić – Bajić, Kresojević – Miljanović, Stenojev, Kovačević, Vučković – Milović, Galić, Perić i Čepić. Šansu su još dobili Tomić, Mareščuk i Vuković. Radnički, Dolina i Donji Srem su ekipe koje su u prva tri kola ostvarile maksimalni učinak. Sloga u subotu dočekuje ekipu Veternika.
Fudbaleri TSK-a savladali su ekipu Fruškogorskog partizana iz Bukovca sa 3:0, golovima Jokića, Nunića i Šereša.
        Ekipa Ajaksa savladala je juče u Novom Sadu OFK Sirig sa 3:1.
        Sirižani u nedelju dočekuju ekipu Vinogradara iz Ledinaca.

Autor: Mile Milojević
Datum: 30, 08, 2010.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *