Kadeti „Studentima“ upisali peticu

OFK „Jugović“ – FK „Indeks“ (Novi Sad) 5 : 1 (2 : 0)
Kadeti „tobdžija sa Sigeta“ su ubedljivom pobedom protiv vršnjaka sa novosadskog „Đačkog igrališta“ zabeležili peti uzastopni uspeh i nastavili sjajnu seriju.

        Početak meča nije obećavao ovakav ishod, pošto se igra odvijala uglavnom između dva kaznena prostora, sa blagom inicijativom Kaćana, ali bez nekih izrazitih šansi. Ipak, dobru akciju domaćih po desnoj strani i upotrebljiv centaršut u 21. minutu iskoristio je rasni golgeter Mirko Đurić, koji je izbegao ofsajd zamku, u vazduhu primio loptu i iz drugog dodira savladao Gačevića. Ovaj pogodak kao da je dao krila pulenima Gorana Nakomčića, koji su zaigrali ofanzivnije i konkretnije, pa su već u 29. minutu posle solo-prodora i preciznog šuta Vladimira Vukova poveli sa 2 : 0.
        Mladi „studenti“ su od starta drugog poluvremena sve karte bacili u napad u nameri da uhvate rezultatski priključak, a nisu se predali ni nakon što je u 50. minutu Nikola Đurković povećao prednost svog tima. Kada je u 53. minutu Petar Banjac smanjio na 3 : 1, stekao se utisak da gosti u preostalih tridesetak minuta mogu da učine i nešto više, ali ih je u 64. minutu „smirio“ Nikola Đurković (na fotografiji) svojim drugim pogotkom, postignutim šutom sa ivice kaznenog prostora nakon povratne lopte upućene od strane Vladimira Vukova. Konačan rezultat od 5 : 1 u korist OFK „Jugović“ postavio je Vladimir Vukov u 64. minutu, a do kraja utakmice domaći su propustili još nekoliko prilika za ubedljiviji trijumf.
        Kadeti OFK „Jugović“ su na ovom meču nastupili u sledećem sastavu: Randelj (od 61. Majkić), Mirković (od 41. Tesla), Stanar (od 51. S. Knežević), Božić, Nikolić, Lakić, Ni. Đurković, Miškić, Vukov, Trajalov, Đurić (od 65. Ne. Đurković).

Autor: Goran Nakomčić
Datum: 07, 05, 2010.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *