Pioniri „Jugovića“ juče pobedili u Turiji, sutra derbi sa „Indeksom“

FK „Mladost“ (Turija) – OFK „Jugović“ 0 : 2 (0 : 1)

Kać: Pionirska selekcija OFK „Jugović“, pod dirigentskom palicom igrača prvog tima Loranta Lepara, jučerašnjom pobedom nad „Mladošću“ u Turiji načinila je seriju od tri meča bez poraza i tako napravila najbolju moguću uvertiru pred derbi sa vršnjacima iz novosadskog „Indeksa“ koji se igra sutra (sreda, 5. maj) na SC „Siget“ u Kaću, sa početkom u 16:00 časova.

        Prvo poluvreme utakmice u Turiji proteklo je u inicijativi mladih Kaćana, ali smo videli veoma malo šansi pred golom domaćina, koji se sve do pred sam odlazak na odmor sasvim uspešno branio. Sa druge strane, pioniri „Mladosti“ su u nekoliko navrata opasno pripretili iz kontranapada, tako da su oni bili možda i bliži pogotku od gostiju. Ipak, pet minuta pre isteka poluvremena Aleksandar Borjan je iskoristio ubačenu loptu sa leve strane, fintom prevario svog čuvara i sa peterca precizno pogodio nebranjeni deo protivničke mreže. I u nastavku „belo-plavi“ su diktirali tempo, a negde polovinom tog dela igre Kosta Brankov je postigao pogodak glavom i tako rešio pitanje pobednika.
Pioniri OFK „Jugović“ su na ovom meču nastupili u sledećem sastavu: Popović, Borenović, Begić, Ćulum (od 41. Milić), Subotin, Srdić, Mačkić, Sretenović, Marsenić (od 36. Tolimir), Borjan (od 51. Dubravac), Brankov. Na kraju, treba istaći da je na ovom meču, posle duže pauze zbog povrede leđa, nastupio pouzdani Srđan Tolimir (na fotografiji).

Autor: Goran Nakomčić
Datum: 04, 05, 2010.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *