Pasuljijada obara rekord

Temerin: Na salašu Vindulo, vinara Lasla Dujmoviča održana je sednica organizacionog odbora Šeste temerinske Pasuljijade-Bean festivala u Temerinu.

        Podeljena su zaduženja, izneti su rezultati dosadašnjeg rada, usvojen biznis plan i rečeno – da je utvrđen jasan pravac da ovogodišnja manifestacija, 4. i 5. juna na temerinskom Vašarištu privuče 350 ekipa (lane 302).
         Opština Temerin, JKP Temerin, Sacen kao sponzor, Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja (odsek turizam), RTV Vojvodina i list Dnevnik kao medijski pokrovitelji – dali su punu podršku i pomoć organizatoru ‘Eko centru Vodomar 05′ iz Temerina. Najavljen je i ugovor sa generalnim sponzorom.
         Šesta Pasuljijada-Bean festival Temerin sačuvaće humanitarno-ekološki karakter, organizovaće se bogata ponuda na Eko sokačetu i po prvi put tipične ravničarske igre.
         -Veliki broj poziva za promocije ukazuje da smo stvorili poznati brend. na nama je da ga iz godine u godinu jačamo ističe predsednik Upravnog odbora Dragan Vukotić.
         Promo grupa, sa poznatim kuvarom Perom Perićem predstaviće čuveni pasulj u subotu u Pavlovcima, 28. aprila u hotelu Internacional u Beogradu, u organizaciji Sacena, dan kasnije za učesnike konferencije za štampu na novosadskom Sajmu, 1. maja na izletištima u Fruškog Gori i na Paliću, 8. maja na Fruškogorskom maratonu, 27. maja na obalama Jegričke.
          Veoma bogat će biti muzički program. U petak 4. juna uveče planiran je nastup grupe Kiki Lesendrić i Piloti. Dan kasnije, kada se održava takmičenje u kuvanju, više od 20.000 učesnika i gostiju slušaće grupe ‘Laki keš’ i ‘Apsolutno romantično’.

Autor: Mile Milojević
Datum: 25, 04, 2010.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *