Prvoligaš iz Bačkog Jarka dočekuje RK ŽSK

TEMERIN: U subotu su na programu suseti poslednjeg kola jesenjeg dela prvenstva u Prvoj ligi Srbije za rukometaše i rukometašice.

 

 

 

RK Mladost TSK, je u minulih 10 kola osvojio samo 4 boda. U subotu od 19 časova u sportskoj hali u Temerinu prvoligaš iz Bačkog Jarka dočekuje veoma dobru ekipu ŽSK-a iz Žablja, koja je na peto mestu sa 14 bodova.
U poslednjem kolu jeseni ŽRK Temerin gostuje u Rumi, gde će im domaćin biti ekipa Slovana.
Zbog snega i loših vremenskih uslova u sredu nije odigrana prijateljska fudbalska utakmica između fudbalera temerinske Sloge i Kečkemeta, drugoligaša iz Mađarske.
Fudbalska sezona za četiri kluba iz opštine Temerin je završena. Sledi pauza, analiza rezultata, održavanja godišnjih skupština.
U celini gledano fudbalski klubovi su mogli i više, nego što to rezultati na tabelama posle jesenjeg dela prvenstva pokazuju.
Aaktivni fudbaleri svakako neće mnogo odmarati, jer su počeli turniri u malom fudbalu u više susednih opština. Temerin će ponovo biti u znaku tradicionalnog turnira u malom fudbalu od 15. decembra do 5. januara. Turnir organizuje lokalna samoupava i JKP Temerin. Kotizacija za pionire i veterana je 5.000 za seniorske ekipe 10.000 dinara. Prvoplasiranu ekipu očekuje novčana nagrada od 180.000 dinara.

 

Autor: Mile Milojević
Datum: 28, 11, 2013.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *