Regresiranje troškova prevoza srednjoškolcima

Opština Tiel: Obaveštavaju se učenici koji pohađaju srednju školu van mesta stanovanja i svakodnevno putuju na međumesnoj relaciji do ustanove srednjeg obrazovanja da će se u školskoj 2009. godini vršiti regresiranje troškova prevoza:

 

Za učenike iz porodica sa troje i više dece,

Za učenike iz porodica u kojim međumesnim prevozom putuje dvoje ili više učenika,

Za učenike koji su bez roditeljskog staranja (starateljstvo, hraniteljstvo),

Za učenike čije porodice ostvaruju pravo na materijalno obezbeđenje.


Potrebno je prijaviti se u mesnim kancelarijama u naseljenim mestima ili na prijemnu kancelariju u zgradi opštine Titel, ul. Glavna broj 1, najkasnije do 16.11.2009. godine.

Uz zahtev za priznavanje prava na regresiranje troškova koji ćete dobiti u mesnim kancelarijama ili na prijemnoj kancelariji u zgradi opštine Titel, a možete ga preuzeti i na sajtu opštine ovde, neophodno je priložiti :


Potvrdu iz škole o statusu,

Potvrdu o prebivalištu odnosno boravištu učenika,

Izvode iz matičnih knjiga rođenih za svu decu,

Rešenje nadležnog organa (centra za socijalni rad) o smeštaju u hraniteljsku porodicu, stavljanje pod starateljstvo, odnosno o utvrđivanju prava na materijalno obezbeđenje porodice,

Fotokopiju mesečne karte za mesec novembar za relaciju na kojoj putuje.


Za učenike koji su već podneli zahtev za regresiranje prevoza učenika u školskoj 2009/2010 godini, potrebno je da dostave dokumentaciju koja im nedostaje u zavisnosti od kriterijuma po kojem ostvaruju pravo na regresiranje.


Nekompletna dokumentacija neće se razmatrati.

Regresiranje troškova prevoza za pomenute kategorije učenika vršiće se počev od meseca novembra za koji će biti izvršena refundacija troškova u gotovini.

Isplata će se vršiti počev od 23.11.2009. godine, svakog radnog dana u periodu od 8 do 12 časova u zgradi opštine Titel – prijemna kancelarija.

Refundacija troškova za naknadno prispele zahteve vršiće se od meseca u kome su zahtevi prispeli i koji su obrađeni za period od dana ponošenja zahteva.


Opštinska uprava Titel

Autor: Redakcija Ravnica INFO
Datum: 09, 11, 2009.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *