Pobeda i poraz rukometnih klubova

Temerin: Posle šest kola u Prvoj ligi Srbije RK Mladost-TSK ima pet bodova i nalazi se u sredini tabele. Jaračani su savladali Crvenu Zvezdu u Mokrinu, u Temerinu su igrali nerešeno sa Dubočicom iz Leskovca, a ubedljivo su pobedili Novu Pazovu 32:20.



        ŽRK Temerin istupio je iz Prve lige Srbije. Posle šest kola u Drugoj ligi – Temerinke su na trećem mestu, iza Halas Jožefa iz Ade i novosadske Vojvodine. Temerinke imaju četiri pobede, remi u Vrbasu, a neočekivano su poražene od Lehela iz Mužlje 24:22.
        Minuli sportski vikend bio je u znaku klubova iz Bačkog Jarka. Pred rukometaša, fudbaleri Mladosti savladali su Bačku iz Bačke Palanke sa 1:0, a KK Mladost – Teletehnika ekipu Dunava iz Banovaca 95:82.
        Ostali klubovi ne mogu da se pohvale rezultatima. Fudbaleri Sloge poraženi su u Padini 3:1, OFK Sirig je pred svojim navijačima izgubio od Tatre iz Kisača 0:1, temerinski TSK u Sremskim Karlovcima 0:2. Posle četiri pobede na startu kuglaši TSK-a zaređali su tri uzastopna poraza, u Subotici, Bačkom Gradištu i Novom Sadu.

Autor: Mile Milojević
Datum: 28, 10, 2009.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *