Sportski klubovi ispod plana

Temerin: Posle prve polovine prvenstvenih susreta u jesenjoj sezoni – klubovi iz opštine Temerin se baš i ne mogu pohvaliti postignutim rezultatima.

        Član Prve lige Srbije RK Mladost-TSK je posle četiri kola i jedne odložene utakmice osvojio samo 3 boda i u subotu dočekuje ekipu Nove Pazove, čiji trener je Ljubomir Bjeljac. Druga ekipa jaračkog rukometnog kluba iz 9 susreta nije uspela da osvoji ni jedan bod.


        Rukometašice Temerina, koje su odustale od Prve lige zbog nedostatka sredstava, u pet kola Druge lige zabeležile su četiri pobede i imaju remi u Vrbasu.
        Fudbaleri Sloge su startovali dobro, ali su sa dva nerešena rezultata pred svojim navijačima ostali sa saldom od 17 bodova. Jaračka Mladost je iz devet utakmica osvojila samo 11 bodova i u subotu dočekuje Bačku iz Bačke Palanke.
        Fudbaleri TSK-a i OFK Siriga posle pobeda u Begeču i Čeneju ne odustaju od borbe za prvo mesto u Novosadskoj ligi.
        Zbog nedostatka sredstava minulog leta došlo je do fuzionisanja Košarkaških klubova FKL iz Temerina i Mladost-Teletehnika iz Bačkog Jarka. Sada jedinstveni klub je u prva tri kola Prve srpske lige osvojio pet bodova.
        Kuglaši TSK-a startovali su sa četiri pobede, ali su nakon toga poraženi u Subotici i od Doline iz Padine. I pored toga zadržali su drugu poziciju u Prvoj vojvođanskoj ligi.

Autor: Mile Milojević
Datum: 20, 10, 2009.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *