Bogat sportski vikend u Temerinu

Sloga – Big Bul derbi osmog kola



        RK Mladost-TSK iz Bačkog Jarka savladao je sinoć u Magliću Drugu ekipu Tarketa iz Bačke Palanke 29:25 i plasirao se u osminu finala KUP takmičenja. U subotu u 20 časova u Kikindi se sastaju Crvena Zvezda iz Mokrina i prvoligaš iz Bačkog Jarka.
        Rukometašice Temerina imaće u subotu i utorak dve prvenstvene utakmice pred svojim navijačima. U subotu dočekuju tim Spartaka iz Debeljače, a u utorak tim Jedinstva iz Kačareva.
        Od iskusnijih igračica u ŽRK Temerin ostale su Marijana Grgić, Sanja Stanković, Rada Ostojić i Miroslava Pavlov.
        Na stadionu Sloge u Temerinu u subotu se igra derbi osmog kola Srpske fudbalske lige – grupa Vojvodina.
        Temerinci, koji su na trećoj poziciji dočekuju lidera, ekipu Big bula iz Bačinaca–koji ima četiri boda više.
        Fudbaleri Mladosti iz Bačkog Jarka putuju u Debeljaču, ekipa TSK-a u u Rakovac, a OFK Sirig u Susek.
        Posle tri kola u Vojvodjanskoj ligi kuglaši TSK-a su na prvom mestu sa šest osvojenih bodova. Temerinci su u nedelju u Bačkom Gradištu savladali ekipu Poleta iz Sombora sa 7:1, u čunjevima 3160:3049. Prvenstvo se nastavlja 10. oktobra, kada temerinski kuglaši putuju u Suboticu na susret sa Rotografikom.
        Završeno je takmičenje u Vojvođanskoj šahovskoj ligi. U poslednjem kolu šahisti Temerina su igračem manje savladali ekipu Srbobrana u gostima 5:3 i tako su sačuvali mesto u vojvođanskoj ligi.
        Pobede su ostvarili Stanko Petkovski, Aleksandar Radanović, Marija Gaterić, Radomir Marković i Branislav Čerubdžić. Zoltan Botka i Vlastimir Kovačić su imali teške rivale pa su poraženi.

Autor: Mile Milojević
Datum: 01, 10, 2009.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *