Ravnica 042 – 48 dinara sat

Ravnica.NET DIAL UP POSTPAID servis je namenjen korisnicima kojima treba pristup internetu bez registrovanja naloga po izuzetno povoljnim cenama.

        Jedinstven je po tome što je potpuno isključena mogućnost krađe Vašeg internet vremena, kao i po tome što je dostupan na svakom računaru u Srbiji koji je povezan na telefonsku liniju.
       
Konektovanje preko broja 042/210-101 Korisničko ime: RAVNICA Šifra: RAVNICA (bez obzira u koje vreme se konektujete na internet) se naplaćuje sa 0.67din po minutu (40,43 din/sat) za pozive sa telefona registrovanih na fizička lica, a 0.8din po minutu (50,19 din/sat) za pozive sa telefona registrovanih na pravna lica. U navedene cene, koje su prikazane bez PDV-a, je uključeno vreme provedeno na Internetu i telefonski impulsi. Znači, telefonski impulsi VAM SE NE naplaćuju naknadno već su uračunati u cenu internet sata. Na ovom broju ne postoji vreme jakog i slabog saobraćaja. Utrošeni internet sati plaćaju se na kraju meseca u sklopu telefonskog računa Telekoma Srbije.

Jedan Klik na naš logo ispod za Instant Dial Up podešavanje:
(samo za korisnike Windows 95, 98, Me, 2000 i XP-a)

042 SMIN podešavanje
(ukoliko vam otvori fajl kao text, potrebno je da izaberete prvo
opciju: Save target as, zatim snimite fajl pa ga otvorite i pratite
uputstva na ekranu)

Ili kreirajte manuelnu Dial Up konekciju, koristeći:

Pristupni broj: 042210101
Korisničko ime: RAVNICA
Lozinku: RAVNICA

Autor: Studio Ravnica.NET
Datum: 11, 09, 2009.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *