Zaposleno deset radnika

Predsednik i zamenik predsednika opštine Temerin, Andraš Gustonj i Vladislav Capik – primili su danas deset novih radnika koji su projektom nacionalne službe za zapošljavanje i uz pomoć sredstava pokrajinskog sekretarijata za rad i zapošljavanje primljeni u radni odnos na šest meseci u JKP Temerin.

       Posao su dobili nezaposlena lica sa evidencije ispostave nacionalne službe za zapošljavanje u Temerinu: Arpad i Laslo Moiško, Biljana Mačkić, Mile Vesić, Robert Pinter, Žolt Gobor, Zoran Ignjatović, Bojan Vučenović i Bore Salak.
        Oni će u okviru akcije ‘Očistimo Srbiju’, za koju je JKP Temerin dobio 1,8 miliona dinara, od 15. septembra raditi na uređenju i pošumljavanju na području opštine Temerin i Parka prirode ‘Jegrička’.
        Gradonačelnik Temerina Andraš Gustonj je izrazio zadovoljstvo što se njihovim zapošljavanjem zbrinjava deset porodica.
        Direktor JKP Temerin Dragan Tomić je istakao da će narednih dana novoprimljeni radnici imati obuku, dobiti radna i zaštitna odela. Pratiće se njihov rad na ostvarivanju programa projekta po osnovu kojeg su dobili radno mesto na šest meseci, uz mogućnost da najvredniji u tom slučaju i nastave posao u temerinskom javnom preduzeću.

Autor: Mile Milojević
Datum: 09, 09, 2009.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *