Startuje prvoligaš iz Bačkog Jarka

RK MLADOST-TSK u ponedeljak počinje pripreme za novu sezonu u Prvoj ligi Srbije. Treniraće dva puta dnevno na stadionu Livadica, kompleksu bazena i starom temerinskom parku.



        Milan Pavlov nastaviće karijeru u Jugoviću iz Kaća. Pavlov je rukometnu karijeru počeo u temerinskom TSK-u, a zatim branio boje jaračkog Čelika, Crvene Zvezde iz Beograda i Rudara iz Kostolca.
        Prva prozivka u ŽRK Temerin zakazana je za 5. avgust. Temerinke su prošle godine osvojile treće mesto, a u novoj prvoligaškoj sezoni očekuju borbu za sam vrh i povratak u Super ligu.
       
U ponedeljak će biti izvučen raspored takmičenja u Srpskoj ligi – grupa Vojvodina. U ovom rangu već petu sezonu takmiči se temerinska Sloga, a treću, Mladost iz Bačkog Jarka.
       
Ekipa Sloge je imala pet jakih kontrolnih utakmica, pored ostalog sa Javorom iz Ivanjice (0:4) i Banatom iz Zrenjanina (0:0). U nedelju dočekuje ČSK pivaru iz Čelareva, a u sredu Novi Sad.
     
  Fudbaleri Mladosti iz Bačkog Jarka, nakon dobre igre protiv prvoligaša Srema iz Sremske Motrovice (2:3), u nedelju gostuje u Rumenci.

Autor: Mile Milojević
Datum: 31, 07, 2009.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *