Vrhunski sportisti menjaju jato

Temerin: Posle izvanrednih rezultata u prvoj polovini godine i zasluženog odmora – stonoteniser Žolt Pete nalazi se na pripremama reprezentacije Srbije u Krupnju. Žolt Pete je iz Linca prešao u Grac, a Zoltan Pete iz Crvene Zvezde u subotički Spartak.

         Pripreme za novo prvenstvo u Drugoj ligi u ponedeljak će početi rukometašice Temerina. Najbolja igračica i kapiten Miroslava Pavlov prešla je u Crvenu Zvezdu iz Beograda.
         RK Mladost-TSK iz Bačkog Jarka ostao je bez trenera, nakon što je Jova Pavlov preuzeo ekipu Halas Jožefa iz Ade. Kapiten jaračkog prvoligaša Nenad Grujičić ćekarijeru najverovatnije nastaviti u Jugoviću iz Kaća. Milan Pavlov je iz Jugovića prešao u Slogu iz Doboja, a Mirko Popović iz beogradske Crvene Zvezde u francuski Bordo.
         Siniša Reljić, raniji igrač Odbojkaškog kluba Kamendin iz Siriga, Vojvodine, više evropskih timova i reprezentativac Jugoslavije – sada je selektor kadetske reprezentacije Srbije. Mladi odbojkaši iz Velikog Gradišta, Beograda, Požarevca, Novog Sada, Ivanjice, Kragujevca i Mladenovca – učestvuje na Balkanijadi kadeta u bugarskom gradu Kazandaku ( 27. do 31. jula).

Autor: Mile Milojević
Datum: 29, 07, 2010.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *