Temerin INFO

Servisne informacije Temerin



Apel dužnicima

        Uz dostavu računa – JKP Temerin i Javno preduzeće Gas, drugu stranu formata A-4 koriste za dostavljanje važnih informacija o delatnostima i uslugama koje nude. Računi temerinskih komunalaca šalju se na 10.000 adresa, a distrubutera gasa za više od 6.500 korisnika ovog energenta. Imajući u vidu da je počelo punjenje prirodnog gasa u skladištu u Banatskom Dvoru, tokom predstojeće grejne sezone ne bi trebalo da bude problema i restrikcija u snabdevanju. Stoga iz JKP Temerin, koje toplanama Centar i Park obavlja delatnost grejanja za stanare višespratnica i mnoge javne institucije i JP Gas Temerin – apeluju na dužnike da izmiruju svoje obaveze.

U srednjim školama
Prijave danas i sutra

Na oglasnim tablama u osnovnim školama koje su osmaci pohađali danas danas je objavljen raspored novih prvaka po srednjim školama. Danas i sutra će se obavljati upis u škole u koje su budući srednjoškolci raspoređeni.

U četvrtak, 9. jula, biće objavljen spisak preostalih mesta po školama, a liste sa željama za upis na njih đaci će predavati sutradan, tj, u petak. Raspored i upis na ova mesta biće obelodanjeni 13. jula.

Prvi deo junske penzije
Isplata do subote

Isplata prvog dela junske penzije za korisnike tekućih računa mogla bi početi sutra, 9. ili u petak 10. jula dok bi oni koji svoje prinadležnosti dobijaju dostavom na kućne adrese mogli da čekaju poštara dan kasnije.

Iznos na čeku je isti kao i prethodni.

Veća naknada za pogreb
U julu, avgustu i septembru

Naknada trošikova pogreba penzionera u julu i u naredna dva meseca biće 32.569 dinara za korisnike penzija iz kategorije zaposlenih, 31.920 dinara iz kategorije samostalnih delatnosti i 12.206 dinara za poljoprivrednike.

Troškovi pogreba penzionera u skladu sa članom 75. Zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju isplaćuju se u iznosu od jedne i po prosečne penzije u prethodnom kvartalu i utvrđuju se svaka tri meseca.

Autor: Mile Milojević
Datum: 08, 07, 2009.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *