Džudo kup Žabalj

Uspeh džudista iz opštine Temerin



        Džudo klub Yama-araši iz Bačkog Jarka je nisku od 1.300 povećao za 22 medalje učešćem na Prvom Džudo kupu u Žablju, koji je organizovao Džudo klub Dragon iz Đurđeva. Mladi Jaračani su osvojili 9 zlatnih, 7 srebrnih i 6 bronzanih medalja.
        Zlatna odličja dobili su Kristina Marton, Katarina Ivanić, Dajana Bosnić, Dejana Samardžija, Marija Vejin, Dejan Mihaljica, Zorana Pavlović, Zoran Kozomara i Jovana Samardžija. Srebrne medalje u Bački Jarak su doneli Kosta Mihaljica, Predrag Plančak, Nikolina Knežević, Aleksandra Dubroja, Dejana Pilipović, Slađana i Dino Adam, a bronzu Miodrag Ćulum, Dejana Samardžija, Adam Marton, Dejan Pilipović, Nikolina i Luka Dubroja.
        Ekipa mladih poletarki i mlađih pionirki ovog kluba nagrađene su peharima kao i predsednik kluba Nikola Vojnović, za pomoć u organizaciji turnira.
        Na turniru u Žablju učestvovali su i takmičari Džudo kluba Sirig. Tri zlatne medalje osvojila je Aleksandra Jaćimović, srebrne Željka Trbojević i Miloš Miščević.
        I Džudo klub TSK iz Temerina je učestvovao na Džudo kupu u Žablju, koji je organizovao klub Dragon iz Đurđeva.
        Zlatne medelje osvojili su Lende Levai, Kristina Kohanec , Miloš Germek, Miloš Stanić i Ilija Tomić. Srebrne medalje u Temerin su doneli Teodor Aćimović i Luka Banjac, a bronzu Lana Mrdalj i Jelena Prolić.

Autor: Mile Milojević
Datum: 25, 05, 2009.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *